Groepen

Vanuit onze visie werken we op onze school met groepen die meerdere ontwikkeljaren bijeenbrengen.

Zodat de kinderen in alle gevallen de mogelijkheid hebben onderwijs te krijgen dat goed op hun niveau aansluit en ze de mogelijkheid houden in hun eigen sociale omgeving te blijven.

De klassengroottes houden we idealiter op 18-24 kinderen, maar de budgetten van de overheid maken het voor ons noodzakelijk klassen tot 30 kinderen te accepteren.

Hieronder een overzicht van foto's en nieuws uit de groepen, zodat u kunt zien wat onze leerlingen daar zoal leren en beleven! Onder het kopje nieuws en foto's uit de groepen kunt u nieuws vinden per groep. Ook foto's van de groep staan hierin verzameld. Onder het kopje 'projecten, feesten, thema's, uitstapjes schooljaar 2016-2017' vindt u foto's van schoolbrede activiteiten

Groep 0 "de Kikkers"

Groep 1/2 "de Hondjes"