Nieuws

schoolfonds schooljaar 2017-2018

De Medezeggenschapsraad heeft de ouderbijdrage en het beleid voor het schooljaar 2017/2018 vastgesteld. Lees "hier" meer., 

 lees meer

Vakanties en vrije dagen in het schooljaar 2017-2018

In het schooljaar 2017-2018 zijn de leerlingen vrij op de volgende dagen:

 lees meer

Schoolkalender 2017-2018

De schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018 met praktische informatie. De kalender zal in de week van de kennismakingsgesprekken worden uitgedeeld aan de ouders.

 lees meer

kikkervijver van groep 4/5

kikkervijver van groep 4/5

Wij kikkers...oeps, krokodillen en dolfijnen hebben de lente binnen onze school gehaald. Wij hebben namelijk kikkers, groot en klein, bloemen in alle kleuren van de regenboog en bladen geknutseld om onze kikkervijver mee te vullen. De kikkervijver is de komende tijd te bewonderen tegenover de klas van de krokodillen.    

 lees meer

Foto's werkweek groep 8 2017

Foto's werkweek groep 8 2017

Beste ouders/verzorgers van de leerlingen uit groep 8. Foto's van de werkweek volgen zo spoedig mogelijk. Er wordt op dit moment aan gewerkt. Bent u nu al nieuwsgierig? Kijk dan op www.obsdeboogschiemond.nl. Daar kunt u nu al een aantal foto's van de afgelopen dagen vinden. 

 lees meer

tennistoernooi

tennistoernooi

Vijf kinderen van O.B.S. de Boog hebben vandaag deelgenomen aan een tennistoernooi. Van locatie Schiemond waren dit Anass en Saloua uit groep 7 en van locatie Bospolder Elise, Indirah en Laila uit groep 6/7. 

 lees meer

Schooltoernooien:

Schooltoernooien:

Onze school doet mee aan alle toernooien die door Sport en Recreatie in Delfshaven worden georganiseerd. Wij vinden deelname belangrijker dan winnen en kiezen ervoor om kinderen mee te nemen die zich sportief en respectvol gedragen in de gymles, in de klas en op het schoolplein.

 lees meer

Vignet Gezonde School

Vignet Gezonde School

Onze school heeft dit jaar het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

 lees meer

Ouderkamer:

Ouderkamer

In de ouderkamer is voor de ouders wekelijks een interessant aanbod. De ene keer wordt er een onderwijsondersteunende voorlichting gegeven. Ouders krijgen dan informatie hoe ze hun kind beter kunnen begeleiden bij het leren. De andere keer wordt er aan opvoedingsondersteuning gedaan. Ouders krijgen handvatten  hoe ze hun kind kunnen begeleiden bij het groter worden.

 lees meer

Update: 13-dec-2017 door Admin User