Praktische Informatie

Op deze pagina vindt u allerhande praktische informatie. Mocht u ondanks de informatie op deze site nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via info [@] obsdeboog.nl of bel 010 - 476 01 14 en maak een afspraak.

Schoolkalender 2017-2018

De schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018 met praktische informatie. De kalender zal in de week van de kennismakingsgesprekken worden uitgedeeld aan de ouders.

 lees meer

Vakanties en vrije dagen 2017-2018

Om te zorgen dat iedereen op tijd zijn vakanties kan plannen, volgen hier de vakanties en vrije dagen voor schooljaar 2017-2018.

 lees meer

Schooltijden en Roosters

Schooltijden en Roosters

Onze school kent het zogenoemde continurooster.

Dat betekent dat de kinderen tussen de middag overblijven in de klas en eten onder de begeleiding van de juf/meester. Daarna gaan ze onder begeleiding van TOS buiten spelen. Zodat ze daarna weer fit aan het middagprogramma kunnen beginnen.

 lees meer

Schoolgids

De schoolgids bevat alle informatie over onze school. Daarnaast kunt u hier ook onze klachtenprocedure en aanvullende protocollen raadplegen.

 lees meer

Schoolafspraken

Iedere maand zetten we andere  schoolregels in de schijnwerpers. Wilt u weten welke dat zijn?

 lees meer

Inschrijven

U denkt uw kind in te schrijven op onze school. Hoe kunt u dan doen?

 

 lees meer

Peuterspeelzaal

Leerzame websites

Kinderen zitten graag achter de computer. Laat ze dan het nuttige met het aangename verenigen en check de volgende websites.

 lees meer

Vragen?

...staat vrij. Op deze pagina de verschillende manieren om uw vragen te stellen. maar ook antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

 lees meer

Update: 17-dec-2016