Peuterspeelzaal

Peuterspeelzalen binnen De Boog

Basisschool De Boog werkt nauw samen met de peuterspeelzaal. Wij vormen samen met 't Boogschuttertje de Voorschool.

Doordat De Boog met deze peuterspeelzalen het gebouw deelt is er sprake van een nauwe samenwerking. Peuters wennen vanaf twee jaar aan de omgeving van de school. Vanuit hun veilige plekjes leren zij samen spelen met andere kinderen en leren ze de Nederlandse taal goed spreken. Zodra de kinderen 3,5 worden, mogen ze af en toe met de "grote" kleuters meespelen om de overgang naar de basisschool gemakkelijk te laten verlopen. De ervaring leert dat kinderen dit geweldig vinden.

Vanaf dat uw kind twee is mag het naar de peuterspeelzaal. Per maand betalen ouders €8,- voor vier dagdelen per week.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met:
't Boogschuttertje: 010 - 476 62 54

Update: 26-mei-2015 door Wiepe Beest